Zásady ochrany osobných údajov

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Túto internetovú stránku spravuje spoločnosť RS Industry, s.r.o., so sídlom Agátová ul. 2827/3 934 01 Levice, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Nitra, odd. Sro, vl.č.33636/N

Keď navštívite túto internetovú stránku spoločnosť RS Industry, s.r.o. môže zbierať informácie o vás a to buď priamo (tak, že vás požiada o poskytnutie istých informácií) alebo nepriamo. Spoločnosť RS Industry, s.r.o. bude tieto osobné informácie používať výhradne v súlade s týmto prehlásením o použití osobných informácií a zaväzuje sa chrániť všetky získané osobné informácie. Toto prehlásenie stanovuje účel spracovania dát spoločnosťou RS Industry, s.r.o. v súvislosti s touto internetovou stránkou, používanie cookie a taktiež ako môže užívateľ uplatniť svoje práva v súvislosti so svojimi osobnými informáciami.

Účel spracovania informácií

Spoločnosť RS Industry, s.r.o. zbiera a spracováva informácie (v prípade fyzických osôb môžu bez predchádzajúceho preukázateľného súhlasu danej osoby byť získavané len nasledujúce informácie: meno a priezvisko,adresa,telefónne číslo,adresa elektronickej pošty,pracovnú pozíciu o ktorú máte záujem,jazyk ktorý ovládate,ičo) o svojich zákazníkoch a návštevníkoch na tejto internetovej stránke s cieľom rozvíjať svoju činnosť, informovať ich a ponúkať im produkty a služby, o ktoré by mohli mať záujem, a za účelom spracovania štatistík. Informácie, ktoré užívatelia spoločnosti RS Industry, s.r.o. poskytnú budú použité za účelom ich následného informovania napr. o zmenách funkčnosti na stránke a o ponuke služieb, ktoré by mohli byť pre daných užívateľov užitočné (v prípade, že sa daní užívatelia ešte nerozhodli tieto služby využívať). Uvedením a odoslaním požadovaných osobných údajov dáva užívateľ súhlas spoločnosti RS Industry, s.r.o. s použitím týchto údajov pri marketingových aktivitách prostredníctvom elektronickej komunikácie v zmysle zákona č. 610/2003 Zb. o elektronickej komunikácii.

Spôsob, akým spoločnosť RS Industry, s.r.o. nakladá a využíva osobné dáta na tejto internetovej stránke a inde, je výslovne stanovený zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Súkromné informácie

Nie je cieľom spoločnosti RS Industry, s.r.o. zbierať prostredníctvom tejto internetovej stránky súkromné informácie (napr. o politických názoroch, náboženskom presvedčení, zdraví či iných záležitostiach). Ak sa spoločnosť RS Industry, s.r.o. rozhodne získať nejaké súkromné informácie, bude povinná požiadať o súhlas užívateľa. Pokiaľ užívateľ spoločnosti RS Industry, s.r.o. poskytne súkromné informácie bez predchádzajúceho požiadania spoločnosti RS Industry, s.r.o., vyjadruje tým súhlas, že spoločnosť RS Industry, s.r.o. môže tieto informácie použiť.

Cookies

Spoločnosť RS Industry, s.r.o. môže zbierať a analyzovať informácie o používaní tejto internetovej stránky, vrátane mena domény, počtu prístupov a navštívených stránok, informácií o stránkach navštívených pred a po návšteve na stránke spoločnosti RS Industry, s.r.o. a dĺžky návštevy na stránke. Tieto informácie sa budú zbierať prostredníctvom cookieCookie je malý textový súbor, ktorý náš server internetovej stránky umiestni na užívateľovom pevnom disku. Užívateľ sa môže rozhodnúť či bude toto cookie používať alebo nie prostredníctvom nastavení prehliadača internetu. Cookie umožní používať túto internetovú stránku rýchlejšie a ľahšie. Tieto anonymne vyzbierané údaje tiež pomôžu spoločnosti RS Industry, s.r.o. neustále zlepšovať svoje www stránky podľa potrieb ich návštevníkov.

Tretie strany

Toto prehlásenie sa nevzťahuje na internetové stránky tretích strán, ktoré sú prepojené s touto internetovou stránkou.

Ako môže užívateľ uplatniť svoje práva a kontakt na spoločnosť RS Industry, s.r.o.

Ak si neželáte dostávať nijaké marketingové ponuky od spoločnosti RS Industry, s.r.o., a želáte si zrušiť alebo pozmeniť zachovávanie Vašich osobných údajov oznámte nám to na adrese RS Industry, s.r.o.,Agátová ul. 2827/3 934 01 Levice , e-mail: osobne.udaje@rsindustry.sk. Ak máte akékoľvek otázky o tomto prehlásení, o našej činnosti v oblasti spracovania dát alebo o našej internetovej stránke, môžete sa s nami skontaktovať na adrese RS Industry, s.r.o.,Agátová ul. 2827/3 934 01 Levice , e-mail: osobne.udaje@rsindustry.sk.

Spoločnosť RS Industry, s.r.o. si vyhradzuje právo zmeniť toto prehlásenie o použití osobných informácií alebo jeho častí. Odporúčame, aby si každý užívateľ pravidelne overoval, či v ňom nenastali zmeny.